srende

ZAŠTO MI?

Primarna prednost Enterijera Vicović je u tome sto se u izradi nameštaja koristi masiv, medijapan, farbani i furnirani, kao i univer.

Nadamo se da ćete uživati u nekim od naših sjajno izvedenih enterijera koje smo želeli da podelimo sa Vama.

Opremanje enterijera podrazumeva široku paletu proizvoda, tako da naš proizvodni program čine: ulazna vrata, unutrašnja vrata, sobna vrata (furnirana i od punog drveta kao i od farbanog medijapana), drveni nameštaj, kreveti (standardni, bračni i dečiji) stepeništa, kuhinje, obloge za radijatore, kao i veliki proj osatlih proizvoda od drveta koji su sastavni deo svakog enterijera. U našem proizvodnom procesu koristi se širok spektar materijala koji čine svaki proizvod jedinstvenim. Kombinacije punog drveta (hrast, mahagoni, trešnja itd...), medijapana, furnira - daju nam veliki broj mogućnosti u dizajniranju i izradi enterijera po vašoj želji i meri, od klasičnih pa do najmodernijih linija. Ponosni smo što su naši proizvodi sastavni deo velikog broja raznih objekaat, medju kojima su poslovni prostori, hoteli, stanovi, kuće, apartmani i ostali mnogobrojni enterijeri.

Mi radimo po principu ključ u ruke - od uzimanja mera na samom objektu, izrade u fabrici, završne obrade - do postavljanja na objektu. Naša maksima je tačnost, kvalitet i povoljne cene!

-zato što poznajemo i arhitektonski, ali i tehnički aspekt nameštaja
-zato što je svaki klijent najvažniji
-zato što, uz Vašu ideju, imamo uvek konstruktivnu sugestiju, na obostrano zadovoljstvo
-naše reference i projekti koje smo uradili:

PHARMANOVA
CAFFE MAXIMUM
HOTEL BOROVI-SJENICA
OS RADIVOJ POPOVIĆ-ZEMUN
BEOLAB
APOMARKET
MONA PRODAVNICE
RAIFFEISEN BANKE
BIA
MINISTARSTVO FINANSIJA

Pogledajte sve naše projekte klikom OVDE

Želite da nas kontaktirate?
KONTAKT